Ik wil meer weten over fototechnieken.

Je hebt een camera en het lukt nog niet om  mooie sfeervolle foto’s te maken. Laat mij je helpen. Met simpele tips help ik je stap voor stap fotogaferen. 

Fotografie is niet moeilijk. Het belangrijkste is kijken en voelen. Daarna komt pas de techniek. Je wil dat de foto een moment van genieten geeft. Je wil iets vertellen en met het juiste gevoel komt je verhaal beter in beeld. Soms maakt dan de techiek niet uit. Want het onderwerp staat centraal.

  • Mijn 1e tip: is vooral veel oefenen. Zet de camera op automatisch en fotografeer vooral heel veel. Pas thuis ga je de foto’s in het groot bekijken. Welke foto’s spreken jou aan, welke foto’s laten dat zien wat jij wil vertellen.  Kijk naar hoe je het onderwerp in beeld heb gebracht.
  • Mijn 2e tip: is ga bij andere fotogafen kijken. Welke fotografen spreken je aan. Welke fotografie vind je mooi. Op instagram zijn veel fotografen actief. Leer van hun fotografie, kom in contact en stel gerust vragen.
  • Mijn 3e tip: pas de technieken van de fotogafie toe zodra je tip 1 onder de knie hebt.
Winterfotografie tips

Winterfotografie tips

Winterfotografie tips De natuur in de winter fotograferen, hoe doe je dat? Ga je graag de natuur in met je camera. En hou je van de winter?  Winterselandschappen komen niet vaak meer voor in Nederland. Maar reis je wel naar een wintergebied in europa, neem dan vooral...

Lees meer