Een foto aan de muur

Unieke foto’s, foto’s met een verhaal, gevoel of een foto die past bij jouw interieur. Ieder heeft zo wel zijn eigen reden om een foto aan de muur te hangen.  Thuis of op een openbare locatie, op kantoor, het maakt niet uit. We kijken graag naar mooie kunst aan de muur.  Kunst die passend is in de omgeving, waar jij blij van wordt. Beelden die jou vebinden met herinneringen of gewoon het interieur mooi maken.

De keuze is groot, welk materiaal, welk formaat, welke foto. Ik help je hier graag mee. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden en van daaruit zoeken we de foto op die bij jou aan de muur komt. En vergeet niet dat de foto die bij jou aan de muur hangt, bijna nergens anders hangt. Dus een origineel werk. Wat gaaf toch!

Via meerder platforms verkoop ik mijn werk. Wanneer je via mij een foto aan jouw muur wil bestellen, vind ik nog leuker dan via een platform. Dan weet ik wie mijn fotowerk heeft hangen in huis.

Kom jij ergens een werk tegen stuur dan een berichtje en ik help je graag verder.