Fine art fotografie. Fotografie vanuit mijn Hart. Verhalen verteller. Introvert. 

💭Liefde om mij heen.

Zoveel moois. Zoveel liefs.

Maakt mijn hart blij.

“De natuur is mijn weerspiegeling. Stille kracht en emoties in de landschappen. 

Opvallende details, ze ontgaan mij niet. 

Landschappen zonder de mens, maar alleen haar zelf.

Laten we haar omarmen, we zijn  een deel van haar liefde. “

Mijn allergrootste passie is fotograferen. AL op jonge leeftijd werd mijn passie ontwikkeld. Thuis hadden we onze eigen doka, waar al onze familie foto’s afgedrukt werden. Op mijn 16e kreeg ik dan ook mijn eerste camera. Ik fotografeerde alles om mij heen, ons gezin thuis en de natuur. Mij toen nog niet bewust van de waarde van de foto’s.

De waarde van foto’s begon pas te groeien op momenten dat ik mij terugtrok, wanneer de emoties dieper gingen. Wanneer ik in de avonden op de bank zit en in alle rust terug kijk naar mijn foto’s. Zie ik hoe, onbewust, ik vanuit gevoel fotografeer. De laatste jaren kon ik er steeds meer woorden aan geven, met kleine gedichtjes kom ik bij een diepere laag waar het allemaal om draait. Om liefde en plezier, de kleine details die we blijven herinneren.

Stiekem is mijn doel dat er foto printen bij jou, ook bij vele anderen, aan de muur komen te hangen. 

Mijn andere doel is gewoon iedereen mee laten genieten van de mooie natuur waarin wij mogen leven.

 


Onderweg naar heel ver weg

Onderweg naar daar die ene plek

Onderweg naar waar dromen bestaan

Onderweg naar wonderland

Dwalen over het zandpad

Met de laatste stralen zomerzon

Langs het water en wad

Waar liefde vertrouwen won


Zonnestralen komen tegemoet

Dauwdruppeltjes glinsteren warme gloed

Op blote voeten, in aarde wroeten

Handen door mijn haren, liefde voelen

De ochtend start ik met een kop thee en

het liefst een broodje chocopasta.

 Ik hou van chillen met een wijntje. 

Dierenvriend en vegetarisch/veganistisch eten.

Buiten herken je mij met de camera en een blauwe hoofdtelefoon.

Ik mag graag de natuur in gaan en nieuwe plekjes ontdekken.

Schiermonnikoog is mijn toevluchtsoord als het mij teveel word.

Scandinavie is mijn favoriete bestemming.

De vrijheid van Zweden, het leven in Stockholm en de ruige bergen in Noorwegen.

 

Karijn Fotografie is mijn bedrijf,

fotografie voor ondernemers en gezinnen.

Waarom? Omdat mensen mooi zijn en ik ze graag mag helpen.

Being your own unique self is pure beauty 

Een fotoalbum vol met geluksmomentjes van jouw gezin.

In mijn fotografie richt ik mij op het vertellen van verhalen. Sprekende en intieme foto’s die we willen bewaren voor later. Het vast houden van herinneringen via sprekende en intieme foto’s in een album. Wil je hier meer over weten, neem dan een kijkje op de site van Karijn Fotografie.

 

Een brandingshoot voor jouw onderneming.

Ook vind ik het heerlijk om creactieve, sensitieve vrouwelijke ondernemers te helpen met foto’s. Een camera en poseren vinden swe stiekem helemaal niet leuk. Hier begint voor mij de uitdaging. Wil je meer zien of weten. Klik dan op de link.

Ja ik wil ook kunst aan de muur?